Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کازرون گفت: ایجاد محدوده مطالعاتی گوزن زرد میان‌کتل، یک زیستگاه جذاب برای گوشتخواران جثه بزرگ ایجاد کرده است.

جمال خداپرست سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: وجود گونه گوزن زرد در سایت میان‌کتل، زمینه را برای جذب گوشتخواران جثه بزرگ نظیر پلنگ در این منطقه فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در عین حال خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک این منطقه به عنوان لکه داغ زیستگاهی با تنوع گونه‌های جانوری، برای رهاسازی گونه‌های مختلف در طبیعت، مهیا خواهد شد.

خداپرست یادآور شد: در پی مشاهده لاشه یک راس گوزن زرد ایرانی، بررسی‌های اولیه نشان داد که این حیوان توسط یک گونه گوشتخوار بزرگ جثه شکار شده باشد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست کازرون ادامه داد: برای بررسی دقیق‌تر این موضوع، یک دستگاه دوربین تله روی لاشه کارگذاشته و ظرف کمتر از 24 ساعت، تصویر یک قلاده پلنگ حین تغذیه از لاشه گوزن، ثبت شد. 

خداپرست خاطرنشان کرد که با توسعه سایت تکثیر و احیا گوزن زرد در سال‌های اخیر، گوزن‌ها در شرایط نیمه اسارت نگهداری می‌شوند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی گوزن زرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس ماکرو از حشره اجتماعی با سابقه‌ای 130 میلیون ساله

عصر ایران - مورچه‌ها، حشراتی اجتماعی که در کنار زنبورها و زنبورهای عسل، به راسته بال‌داران تعلق دارند، دنیایی شگفت‌انگیز و پیچیده را تشکیل می‌دهند. این موجودات که از اجداد زنبورگونه‌ای در دوران کرتاسه (حدود 110 تا 130 میلیون سال پیش) تکامل یافته‌اند، با تنوع بی‌نظیر خود، نقشی کلیدی در اکوسیستم‌های مختلف ایفا می‌کنند.

تاکنون بیش از 14 هزار گونه از مورچه‌ها شناسایی شده‌اند، اما تخمین‌ها نشان می‌دهد که تعداد واقعی آنها می‌تواند به بیش از 22 هزار گونه برسد. مورچه‌ها با آنتن‌های زاویه‌دار و ساختار سه‌بخشی بدن خود به همراه کمر باریکشان به راحتی قابل تشخیص هستند. مطالعه این موجودات جذاب، علم "میرمکولوژی" نامیده می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حواصیل هندی برای نخستین بار در قم رصد شد
  • امروز روز جهانی خَر است!
  • تصاویری از خرس و پلنگ در پارک ملی گلستان
  • کشف سلاح عجیب از شکارچیان حیات وحش/ عکس
  • هشت شکارچی متخلف در گچساران دستگیر شدند
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • 4 افسانۀ غیرواقعی دربارۀ گرگ‌ها
  • موش این گونه پورشه ماکان را نابود کرد
  • عکس ماکرو از حشره اجتماعی با سابقه‌ای 130 میلیون ساله