Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دریافتی شنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس، مصیب امیری افزود: به دنبال تخصیص این اعتبار از بودجه ملی، فعالیت های حفاظتی و مرمتی این کاروانسرای قدیمی توسط تیم کارشناسان استان و با نظارت کارشناسان میراث فرهنگی شهرستان بزودی آغاز می شود.
وی اظهار کرد: اقدامات حفاظتی و مرمتی شامل تقویت پی دیوارها و پشت بندها ، حذف عوامل بیولوژیکی آسیب رسان به بنا (حذف درختان و درختچه ها ) ،سبک سازی قسمتهای سقف و پوشش مجدد آن و تثبیت سنگهای ریخته شده در نما ومرمت اضطراری استحکامی دیوارهای بنا در دستور کار تیم کارشناسان مرمتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس ادامه داد: کاروانسرای میان کتل به عنوان پروژه مرمت اضطراری دارای ردیف بودجه ملی است که در 2 سال گذشته ، نقشه برداری ،آسیب شناسی و آسیب نگاری شده و بر اساس طرح موجود به آن بودجه اختصاص داده شده است.
بر اساس این گزارش، کاروانسرای میان کتل در یک منطقه کوهستانی واقع شده و پوشش گیاهی اطراف آن عمدتا درختان بلوط، بنه و بادام کوهی است. این منطقه ذخیره گاه زیست کره ارژن و پریشان که محل نگهداری گوزن زرد ایرانی وحیوانات وحشی است و هم اکنون نیز تحت حفاظت محیط زیست قرار دارد.
کاروانسرای میان کتل متعلق به دوره قاجاریه بر سر راه جاده قدیم شیراز به کازرون حد فاصل بین دشت ارژن و کتل پیرزن در نزدیکی روستای کلانی واقع شده است.
این کاروانسرا به شماره 3667 در سال 1379در فهرست آثار ثبتی ملی ایران قرار گرفته و به لحاظ معماری به صورت چهار ایوانی با حیاط مرکزی ساخته شده است و ابعاد آن 66 در56 متر است. بیشتر مصالح به کار رفته آن عمدتا سنگ لاشه و گچ است.
شهرستان کازرون در فاصله 120 کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.
7372/ 2027
دریافت خبر: ناصر درخشنده ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۴۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: درآمد سرانه گلستان در دولت سیزدهم نصف میانگین کشوری بود که اکنون بیشتر شده و از رتبه چهارم یک پله ارتقا یافت. امید است بتوانیم سرمایه گذاری‌های بیشتری در استان جذب کنیم تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: اعتبارات استان گلستان تا قبل از دولت سیزدهم چهار هزار میلیارد تومان بود که این رقم در دولت سیزدهم به ۱۶ میلیارد تومان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های ما محسوب می‌شود، گفت: در استان هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داشته‌ایم که این رقم به ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سامانه منتاک استان‌ها پروژه‌های عمرانی و میزان اعتبارات خود را ثبت می‌کنند، افزود: در شهریور و بهمن سال گذشته گلستان توانست با ثبت اطلاعات خود در این سامانه رتبه پنج کشوری را به دست آورد.

وی یادآور شد: در سفر اول رئیس جمهور ۱۱۸ مصوبه با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای استان در نظر گرفته شد که از این مبلغ پنج هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

مهیایی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور ۱۳۵ مصوبه با اعتبار ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان در نظر گرفته شد که ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات عمرانی استان اضافه شد.

وی پروژه خلیج را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: عملیات اجرایی این طرح کمتر از ۱۸ ماه به پایان رسید که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان در معرض ریزگردها قرار می‌گرفت.

معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های آب و چهار هزار میلیارد تومان برای راه‌های استان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان دومین استان حادثه خیز کشور بود، یاد آورشد: با اقداماتی که انجام شد از ۹۵ نقطه حادثه خیز در استان به ۴۷ نقطه رسیدیم که این امر باعث شد ۵۸ درصد مرگ و میرها جاده‌ای استان کاهش یابد.

کد خبر 6100678

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • هزینه‌کرد ۲۰۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم در حوزه توزیع برق چالدران
  • تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • اعتبار ۲ هزار میلیارد ریالی برای احداث باغ مشاهیر در اصفهان
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون